Dugnad24
Telefon: 469 78 800
Epost: kontakt@dugnad24.no
Dugnad24 leverer dugnader til idrettslag og russegrupper. Vi har lenge hatt løsninger innenfor salg, varetellinger og salg av toalett/tørkepapir. Det siste året har vi kun gått over til dugnader med toalettpapir og tørkepapir grunnet stor etterspørsel. Det er denne type dugnad som helt klart gir størst profitt for idrettslag og russ! Dugnad24 benytter seg av produkter fra blant annet Metsä Tissue, og dette er papir av den beste kvalitet.

Grunnen til at over 100 russegrupper samarbeider med oss i løpet av et år, er at vi kan tilby konkurransedyktig pris og mulighet for stor inntjening. Toalettpapir er noe absolutt ALLE trenger, dette er grunnen til at salget går så bra. Dugnadsalg pleier som regel å innebære støtte fra foreldre og naboer til veldedighet, men gjennom vårt salg får alle kjøpere et kvalitetsprodukt.

Produktet vårt er lett å selge og folk kjøper produktene igjen hver gang dere har dugnad. Dugnad24 gir dere muligheten til å kjøpe det beste papiret som kunden får levert på døren.
.