Dugnad24
Telefon: 469 78 800
Epost: kontakt@dugnad24.no

Med vår dugnad betaler dere for produktene etter dere har solgt dem, dvs. at dere har en betalingsfrist på tre uker etter at varene er levert. Dere bestemmer selv salgsprisen, men dersom dere selger til butikkpris, vil dere få størst overskudd pr. solgte pakke.

Frakt er inkludert i prisen.
Slik fungerer det:

  1. Dere får papiret gratis levert på en ønsket adresse.
  2. Dere får 3 uker på å selge papiret slik at dere ikke trenger å betale med en gang. Dugnad24 er kjent med at mange idrettslag og russegrupper ikke har økonomi til å betale varene med en gang. Derfor tilbyr vi en ordning som gjør at dere kan betale etter dere har solgt. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt.
  3. Når dere har solgt alle pakkene, betaler dere for papiret og sitter igjen med  overskuddet.

Dere kommer da til å selge en forbruksvare som folk kommer til å trenge påfyll av flere ganger i året. Med andre ord kan dere ved hjelp av oss skaffe dere en fast dugnad fire ganger i året med den største fortjenesten i Norge. Med tanke på at vi både tilbyr både toalettpapir og tørkeruller kan dere mikse og trikse med bestillingen som dere vil. For eksempel: Hvis dere er 25 personer, som hver selger 10 pakker tørkeruller og 10 pakker med toalettpapir vil dere med en pris på 350 kr stk. tjene 65 000kr.

Det er 2 forskjellige måter å gjøre dette på

  1. Dere bestiller et bestemt antall pakker for å sikre høyest mulig inntjening.
  2. Dere tar opp bestillinger på forhånd gjennom våre bestillingsark, og får levert pakkene etter hvor mange dere har solgt.

Dugnad24 samarbeider med over 350 russegrupper og idrettslag hvert år. Dere selger et produkt alle trenger, og sitter igjen med Norges største fortjeneste innen dugnadssalg.

Er det mer du lurer på så er det bare å ta kontakt på kontakt@dugnad24.no eller tlf 469 78 800.

.